Programma

 

Concours

 

Educatie

 
Masterclass Dominique Vleeshouwers

Nieuws & Artikelen

Masterclass Dominique Vleeshouwers

Van zaterdag 9 t/m vrijdag 15 september vind bij Adams in Ittervoort het Adams International Percussion Festival plaats. TROMP geeft acte de présence. Zo geeft Dominique Vleeshouwers op vrijdag 15 september een openbare masterclass How to prepare a (competition Final) solo percussion concerto.

deelnemen: aanmelden via info_at_tromppercussion.com.

bijwonen: openbaar toegankelijk

Stel jezelf voor in de spotlight van een grote zaal als concertsolist met een groot ensemble en een applaudiserend publiek. Dat is een mogelijkheid in de Finale van TROMP. We geven een compositieopdracht voor de finale en bemiddelen in diverse concertengagementen voor laureaten. Dominique Vleeshouwers, winaar TROMP 2014, soleerde in Louis Andriessen’s Tapdance, Jouy Roukens’ Percussion Concerto en Jacob TV’s Goldrush Concerto met ensembles en orkesten in binnen- en buitenland.

In zijn workshop deelt Dominique zijn 'best practices' en hij geeft een studeermodel waarmee solisten zich kunnen voorbereiden voor repetities met dirigenten, orkesten en ensembles. Speciaal voor het Adams festival ontwikkelt hij een oefening en krijgen 4 deelnemers de kans om persoonlijk advies en coaching van Dominique te krijgen. 

 


Foto's

 

Video's