Garrett Mendelow showcase in het ISPA Congres 2018

Garrett Mendelow geeft een showcase voor het WFIMC in het ISPA Congres 2018 in New York met een uitvoering van o.a. 'Piazonore', een compositie van Alexej Gerassimez.

Garrett Mendelow, 2e prijswinnaar TROMP 2012, treedt samen met Peter Klimo, de 2e prijswinnaar van het  Liszt Concours 2014, op in een bijzonder programma in het ISPA Congres 2018 dat plaats vindt van 9 tot en met 11 januari in New York.

Op woensdag 10 januari voeren ze in The Times CenterPiazonore uit, een compositie van TROMP 2010 winnaar Alexej Gerassimez, en Double Happiness van Chris Cerrone in een programma dat de waarde van het WFIMC-netwerk belicht met drie WFIMC-prijswinnaars op het gebied van piano, slagwerk en compositie. De World Federation of International Music Competitions (WFIMC) werd in 1957 opgericht als netwerkoganisatie voor topconcoursen over de hele wereld.

ISPA, de Internationale Vereniging voor Podiumkunsten, is een wereldwijd netwerk waarin meer dan 500 leiders in de podiumkunsten vertegenwoordigd zijn uit ruim 185 steden en alle regio's van de wereld. Twee keer per jaar brengen de ISPA-congressen organisaties in podiumkunsten samen om relaties te versterken en om (elkaar) te inspireren.

Meer informatie over het congresprogramma van ISPA in New York.

Meer nieuws

  Solo Recital door Kai Strobel, 8 december, Eindhoven

  Kai Strobel, winnaar van TROMP 2018, geeft op zondag 8 december 2019 een spectaculair recital in de Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven, Kleine Zaal, aanvang 15.30 uur.

  TROMP Repertoire Days, Eastman School of Music, 9-10 november 2019

  De volgende editie van de TROMP Repertoire Days vindt plaats op 9 en 10 november 2019 in de Verenigde Staten aan de Eastman School of Music in Rochester in de Staat New York.

  TROMP in tv-show KlickKlack

  Martin Grubinger, festival-artiest en jurylid van het concours, bracht de camera-crew van zijn tv-show KlickKlack mee naar TROMP. Bekijk de uitzending door BR-Klassik. (Duits gesproken)