Karmit Fadael wint compositiewedstrijd

De keuze viel unaniem op Karmit Fadael van het Koninklijk Conservatorium Den Haag voor haar compositie Paringsdans.

Naast het concours en festival organiseert TROMP iedere editie een compositiewedstrijd voor jonge componisten die studeren aan Nederlandse conservatoria. Vandaag werden de werken door medestudenten uitgevoerd voor publiek en jury. Die bestond dit jaar uit Marijn ten Harmsen van der Beek (voorzitter), Mayke Nas (componist), Bert Palinckx (directeur November Music), Davo van Peursen (directeur Donemus Publishing) en Janco Verduin (componist). De keuze viel unaniem op Karmit Fadael van het Koninklijk Conservatorium Den Haag voor haar compositie Paringsdans. “Immediate spectacle. Minimal set-up, maximum effect and guts”, aldus de jury. De compositieprijs van € 1.500 werd vandaag aan haar uitgereikt.

Meer nieuws

  Amsterdam Marimba Weekend, 12-15 maart 2020 (geannuleerd)

  Het Amsterdam Marimba Weekend brengt je 4 dagen van master classes, clinics, open repetities en concerten.

  Laat je inspireren door de artiesten en jong talent tijdens de open jam sessie op zaterdag en gooi je ritme in de strijd!

   

  TROMP Repertoire Day in Amsterdam, 27 januari 2020

  In de TROMP Repertoire Day krijgen getalenteerde slagwerkers de kans om masterclasses bij te wonen door TROMP juryleden en laureaten. Samen studeren zij aan het repertoire van het concours, maar ook aan ander solo repertoire. Het is in de goede TROMP...

  Solo Recital door Kai Strobel, 8 december, Eindhoven

  Kai Strobel, winnaar van TROMP 2018, geeft op zondag 8 december 2019 een spectaculair recital in de Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven, Kleine Zaal, aanvang 15.30 uur.