Solo Recital door Kai Strobel, 8 december, Eindhoven

Kai Strobel, winnaar van TROMP 2018, geeft op zondag 8 december 2019 een spectaculair recital in de Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven, Kleine Zaal, aanvang 15.30 uur.

In zijn solo recital presenteert Kai een selectie van het concoursrepertoire waarmee hij zijn plek in de TROMP Finale verdiende en zijn veelzijdigheid als slagwerker in de volle breedte laat zien. Het programma varieert van virtuose marimbapartijen en van jazzy vibrafoonspel tot bulderende trommels. Ook op het programma staat het verplichte werk Cinderella dat in de Halve Finale van TROMP 2018 werd gespeeld door de kandidaten die daarin met de illusie spelen van iemand die probeert te dansen op hoge hakken. Mayke Nas, Componist des Vaderlands 2016 t/m 2018, schreef de compositie speciaal voor TROMP. 


Programma:

Emmanuel Séjourné - Attraction
Alexej Gerassimez - Asventuras
Iannis Xenakis - Rebonds A 
Mayke Nas - Cinderella
Vincent Houdijk - Mapa
François Sarhan - Homework

KAARTEN

Meer nieuws

  Aanmelding voor TROMP 2020 is gesloten!

  We zijn zeer tevreden dat we, ondanks covid-19 en de uitdagingen die het met zich meebrengt om opnames te maken, in totaal 76 complete aanmeldingen hebben ontvangen.

  Competition deadline extended to June 12th

  The application deadline for the TROMP international percussion competition is extended to June 12th 2020.

  Amsterdam Marimba Weekend, 12-15 maart 2020 (geannuleerd)

  Het Amsterdam Marimba Weekend brengt je 4 dagen van master classes, clinics, open repetities en concerten.

  Laat je inspireren door de artiesten en jong talent tijdens de open jam sessie op zaterdag en gooi je ritme in de strijd!