Evenementen

TROMP
Tip!
jan 27, 2019

Jan Pustjens Focus Day 2019

 

Masterclasses in slagwerkensembles en muziektheater voor slagwerktstudenten, georganiseerd door de Jan Pustjens Foundation ter nagedachtenis aan Jan Pustjens.

 

TROMP
Tip!
feb 14 - 21, 2019

Genesis of Percussion

 

TROMP Tipt...

Alexej Gerassimez nodigt met vrienden het publiek uit op een ontdekkingsreis door elementaire oerritmes, Latijns-Amerikaanse en jazzy grooves, minimalistische dubstep en polyritmiek, maar ook in Barokke verfijning en Romantische speelsheid.

 

mrt 18, 2019

Festival Jong Talent

 

Als kersverse laureaat van het TROMP concours, is eerste prijswinnaar Kai Strobel uitgenodigd om op te treden in dit festival dat publiek kennis laat maken met een nieuwe generatie topmusici!

 

TROMP
Tip!
apr 5 - 6, 2019

MacMillan & Berlioz

 

TROMP Tipt...

MacMillans slagwerkconcert met solist Dominique Vleeshouwers is een opwindend voorprogramma voor Berlioz' Symphony Fantastique. Een perfecte gelegenheid om de Nederlandse TROMP-laureaat te zien optreden met een orkest dicht bij huis na zijn grote succes met Tokio Sinfonietta in China vorig jaar.

 

TROMP
Tip!
mei 3, 2019

Dominique Vleeshouwers & Friends

 

TROMP Tipt...

Dominique Vleeshouwers keert terug naar de lokale, maar bijzonder levendige slagwerkgemeenschap van Weert, geboortestad van niet alleen Dominique maar ook TROMP-laureaat Ramon Lormans en rijzende sterren Maikel Claessens, Lennard Nijs en Sjoerd Ceelen.

 

TROMP has a growing list of excellent

winners