Programma

 

Concours

 

Educatie

 
 

Kaartverkoop

De voorrondes en Halve Finale zijn vrij toegankelijk voor publiek. Echter, u kunt alleen tijdens applaus en changementen tussen deelnemers plaats nemen in de zaal. Tijden en speelschema kunnen tot het laatste moment wijzigen, raadpleeg daarom altijd de meest actuele tijden en schema’s in het programma.

Voor de Finale en het festival loopt de kaartverkoop voornamelijk via Muziekgebouw Eindhoven. In dat geval wordt u via de bestellink bij de concerten in de agenda doorgestuurd naar het online bestelformulier. Wanneer concerten op een andere locatie plaatsvinden verwijzen we u via de bestellink naar de betreffende webpagina van de locatie.

Kaarten kopen bij Muziekgebouw Eindhoven

Tickets koopt u veilig, snel en gemakkelijk:

1. Koop uw tickets online via de bestelknop bij het concert in de agenda

In de agenda kunt u bij het betreffende concert doorklikken naar de bestelpagina. U komt dan in een nieuw tabblad op de website van Muziekgebouw Eindhoven. Via de website kiest u zelf uw stoel en bent dus direct verzekerd van de beste zitplaats. Ook kunt u thuis direct uw kaarten printen. Als u uw tickets liever thuisgestuurd wilt krijgen, kunt u dat uiteraard aangeven.

2. bij het Ticketbureau van Muziekgebouw Eindhoven

Publieksingang:
U vindt het Ticketbureau in de Heuvel Galerie, naast grand café/restaurant Meneer Frits.
Heuvel 140 | 5611 DK Eindhoven

Openingstijden:
ma t/m za 13.00 - 17.00 uur en 5 kwartier voorafgaand aan een concert
Telefonische bereikbaarheid: 040 - 244 20 20, ma t/m vr tussen 13.00 en 17.00 uur
E-mail: tickets@MuziekgebouwEindhoven.nl 

Bezoekersvoorwaarden

Muziekgebouw Eindhoven maakt deel uit van de Vereniging van Schouwburgen Concertdirecties in Nederland. Het Muziekgebouw hanteert de voorwaarden voor aansprakelijkheid die gelden voor concertzalen. Ze liggen ook ter inzage bij het Ticketbureau.

Foto's

 

Video's