Programma

 

Concours

 

Educatie

 


 

 

Vrienden

TROMP heeft in de loop der jaren een vaste vriendenkring opgebouwd. Sinds 1986 heeft deze vriendenkring een hecht verband gekregen in de vorm van een stichting. Doel is vooral de belangstelling voor TROMP Percussion Eindhoven vergroten. Dit gebeurt onder meer door het ter beschikking stellen van diverse prijzen, zoals de Publieksprijs.

Om de doelen van de Stichting te kunnen realiseren is steun hard nodig. Word ook Vriend van TROMP. Voor € 15 per jaar (€ 25 met partner) bent u al donateur van onze Vriendenkring. De jaarlijkse bijdragen en eventuele verdere financiële ondersteuning van de Vrienden betekenen een belangrijke impuls voor het Eindhovense muziekleven. En vriendschap komt van twee kanten. Zo krijgen Vrienden onder meer korting op de toegangskaarten voor de concerten en events tijdens TROMP en zijn zij van harte welkom tijdens de jaarlijkse vriendenavond.

Aanmelden als Vriend van TROMP Percussion Eindhoven

U kunt zich heel eenvoudig online aanmelden via onderstaande hyperlink:

aanmelden als 'Vriend van het TROMP muziekconcours'

of via:

Maud van der Wiel (secretaris)
Amerikalaan 75
5691 KC Son
T +31 (0)499 - 47 71 47
E Maud van der Wiel

Gastgezin voor deelnemers aan de TROMP competitie


Daarnaast zorgen vele Vrienden - tijdens de concoursperiode - voor de gastvrije opvang van de deelnemers aan de TROMP competitie in verschillende gastgezinnen. TROMP is voortdurend op zoek naar enthousiaste gastgezinnen voor onze deelnemers. Vanzelfsprekend bent u flexibel in de periode dat u beschikbaar bent als gastgezin. Dit kunt u vooraf aangeven.

Woont u in de nabije omgeving van Eindhoven en heeft u interesse om gastgezin te worden, neem dan contact op met secretaris Maud van der Wiel of via bovenstaand telefoonnummer.

Foto's

 

Video's