Club TROMP

“Slagwerkers zijn buitengewone mensen”, kopte het Eindhovens Dagblad. Ze zien eruit als topsporters als je ze ziet spelen op ontelbaar veel instrumenten tegelijk. Eigenlijk kan je overal geluid mee maken tot aan je eigen lichaam. ‘Bodypercussion’ noemen de slagwerkers dat.

Op het TROMP slagwerkconcours en -festival, dat om de twee jaar wordt gehouden in Eindhoven, komen de grootste internationale slagwerktalenten. Het is zelfs het enige tweejaarlijkse concours voor solo slagwerk ter wereld. Het TROMP festival vindt tegelijkertijd plaats en presenteert slagwerk door alle genres heen met zowel jong talent als de grootste namen.

Met jouw support krijgt jong toptalent de kans het beste uit zichzelf te halen en geef je ons de slagkracht om toptalent in de toekomst een podium te blijven bieden. Om je te bedanken introduceren we graag Club TROMP!

Club TROMP brengt meerdere keren per jaar de fijnste cross-overs tussen slagwerk, elektronische muziek, jazz, pop en nieuwe composities naar je toe. We zoeken raakvlakken met theater, dans en zelfs de kunstwereld slaan we niet over. Club TROMP speurt de meest spannende plekken van de stad op en gaat nieuwe samenwerkingen aan met zowel bestaande als nieuwe concepten.

Bij Club TROMP ontmoet je dan ook trotse Eindhovenaren, influencers, creatieven en fanatieke ondernemers.

 

"Nieuwe invalshoeken, andere gesprekken en verrassende elementen zijn immers de basis voor innovatie. Samen maken we toekomst."

We zijn trots dat Joanknecht vanaf deze zomer het TROMP slagwerkconcours en -festival ondersteunt en zo een steentje bijdraagt aan de talentontwikkeling van jonge internationale slagwerkers. Gasten van het zeventig jaar Joanknecht jubileumfeest Festival onder de Sterren kregen al een klein voorproefje.

"Wij vinden het belangrijk dat talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen", aldus Joanknecht, een organisatie die een aaneenschakeling van talenten is die kennis en vaardigheden aan elkaar overbrengen.

>> Lees meer over de samenwerking met JoanKnecht.

Agenda

Binnenkort maken we de nieuwe datum voor de eerste editie van Club TROMP in 2019 hier bekend.

CLUB TROMP

Wil je weten waar de volgende Club TROMP wordt gehouden?

Vul dan hier je mailadres in:

 

 

 

Foto's Club TROMP 6 september 2018 Foto's Club TROMP 29 maart 2018

 

 

Foto's Club TROMP 9 november 2018

JOIN THE CLUB TODAY!

Ja, ik steun jong toptalent en word lid van Club TROMP
Persoonlijke gegevens
Bijdrage of machtiging

Natuurlijk kan je op ieder moment je lidmaatschap opzeggen via: 040 265566 of info@tromppercussion.nl. Uiteraard zijn we ook bereikbaar voor vragen.

 

 

Meer mogelijkheden voor sponsoring