Club TROMP

“Slagwerkers zijn buitengewone mensen”, kopte het Eindhovens Dagblad. Ze zien eruit als topsporters als je ze ziet spelen op ontelbaar veel instrumenten tegelijk. Eigenlijk kan je overal geluid mee maken tot aan je eigen lichaam. ‘Bodypercussion’ noemen de slagwerkers dat.

Op het TROMP slagwerkconcours en -festival, dat om de twee jaar wordt gehouden in Eindhoven, komen de grootste internationale slagwerktalenten. Het is zelfs het enige tweejaarlijkse concours voor solo slagwerk ter wereld. Het TROMP festival vindt tegelijkertijd plaats en presenteert slagwerk door alle genres heen met zowel jong talent als de grootste namen.

Met jouw support krijgt jong toptalent de kans het beste uit zichzelf te halen en geef je ons de slagkracht om toptalent in de toekomst een podium te blijven bieden. Om je te bedanken introduceren we graag Club TROMP!

Club TROMP brengt meerdere keren per jaar de fijnste cross-overs tussen slagwerk, elektronische muziek, jazz, pop en nieuwe composities naar je toe. We zoeken raakvlakken met theater, dans en zelfs de kunstwereld slaan we niet over. Club TROMP speurt de meest spannende plekken van de stad op en gaat nieuwe samenwerkingen aan met zowel bestaande als nieuwe concepten.

Bij Club TROMP ontmoet je dan ook trotse Eindhovenaren, influencers, creatieven en fanatieke ondernemers.

Agenda

29 Maart 2018 - Playground
Juni 2018 - Midsummer vibes
September 2018 - Fall edition

Tickets

29 Maart | Het Ketelhuis | Ketelhuisplein 1, Strijp-S, Eindhoven

17.30 inloop
18.00 uur ontvangst en aperitief
18.15 Dominique Vleeshouwers
19.00 Borrel

Tot en met 22 maart kun je via onderstaande knop tickets reserveren.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met meer praktische informatie. Het aantal tickets is beperkt, dus reserveer op tijd.

RSVP

Contact