Agostinho wordt opgemerkt!

In deze podcast vertelt hij over de uitdagingen die hij tegenkwam tijdens zijn deelname aan het online concours, zijn live optredens bij Podium Witteman en Bimhuis en zijn interview met Adams magazine.

Agostinho Sequira staat na het winnen van TROMP 2020 meer en meer in de belangstelling.
Zo was hij onlangs te gast in @Percussion podcast waarin hij zijn ervaringen deelt over het deelnemen aan een concours tijdens een pandemie. En hoe hij tussen lockdowns, quarantaines en een last minute verandering van de opname locatie toch succesvol door de eerste ronde is gekomen. Ook vertelt hij hoe TROMP hem heeft geholpen nieuwe deuren te openen en hoe het is om live op te treden zonder publiek.
Zo ging hij vorige maand op de 'jazz tour' met een live optreden bij Reinier Baas' relief party.
De volgende stop was Podium Witteman waar Agostinho te gast was als Pauls 'jonge held'. Hier speelde hij deel 3 uit 'I ching'.
Om meer te weten te komen over Agostinho's Portugese roots, zijn passie voor muziek en plannen voor de toekomst kun je hier het hele interview Adams Magazine teruglezen.

 

     

 

Meer nieuws

  Arthur van der Drift verruilt TROMP voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest

  Na 12 jaar actief te zijn geweest als manager, verlaat Arthur van der Drift TROMP en Muziekgebouw Eindhoven per 1 november 2023.

  Gabriel Michaud wint 1e prijs TROMP 2022

  Cheuk Hin Keith Ng wint 2e prijs; Xiaohui Chen wint 3e prijs; Gabriel Michaud wint ook de Publieksprijs en de Persprijs

  Finalisten TROMP 2022 bekend

  Xiaohui Chen, Gabriel Michaud en Cheuk Hin Keith Ng zijn de finalisten van de TROMP International Percussion Competition 2022!