Club TROMP

“Slagwerkers zijn buitengewone mensen”, kopte het Eindhovens Dagblad. Ze zien eruit als topsporters als je ze ziet spelen op ontelbaar veel instrumenten tegelijk. Eigenlijk kan je overal geluid mee maken tot aan je eigen lichaam. ‘Bodypercussion’ noemen de slagwerkers dat.

 

Meerdere keren per jaar brengt Club TROMPde fijnste cross-overs tussen slagwerk,elektronische muziek, jazz, pop en nieuwe geluiden naar je toe. Club TROMP speurt daarvoor naar de meest spannende plekken van de stad en gaat nieuwe samenwerkingen aan met zowel bestaande als nieuwe initiatieven in Eindhoven.

Club TROMP is opgericht op initiatief van het TROMP slagwerkconcours en -festival, dat om de twee jaar wordt gehouden in Eindhoven. De grootste internationale slagwerktalenten spelen bij TROMP, het is dan ook het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. Het gelijktijdige festival presenteert gelijktijdig slagwerk in al zijn facetten met jong talent naast de grootste namen en spectaculaire cross-overs, van klassiek tot dance en popmuziek.

TROMP wordt al jarenlang erg gewaardeerd. Om ook naar onze subsidiënten de waarde en continuïteit te kunnen blijven bewijzen, doen wij een beroep op u en op het warme hart dat u cultuur in Eindhoven toedraagt. Door lid te worden van Club TROMP geeft u jong toptalent de kans het beste uit zichzelf te halen. Tegelijkertijd verzekert u zich van deelname aan alle Club TROMP events voor zes personen.

 

"Nieuwe invalshoeken, andere gesprekken en verrassende elementen zijn immers de basis voor innovatie. Samen maken we toekomst."

We zijn trots dat Joanknecht vanaf deze zomer het TROMP slagwerkconcours en -festival ondersteunt en zo een steentje bijdraagt aan de talentontwikkeling van jonge internationale slagwerkers. Gasten van het zeventig jaar Joanknecht jubileumfeest Festival onder de Sterren kregen al een klein voorproefje.

"Wij vinden het belangrijk dat talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen", aldus Joanknecht, een organisatie die een aaneenschakeling van talenten is die kennis en vaardigheden aan elkaar overbrengen.

>> Lees meer over de samenwerking met JoanKnecht.

Agenda

Binnenkort maken we de nieuwe datum voor de eerste editie van Club TROMP in 2019 hier bekend.

Foto's Club TROMP 6 september 2018 Foto's Club TROMP 29 maart 2018

 

 

Foto's Club TROMP 9 november 2018

CLUB TROMP

Wilt u weten waar de volgende Club TROMP wordt gehouden?
Bent u benieuwd om een keer vrijblijvend te komen kijken?

 

Vul dan hier uw emailadres in:

Oops, an error occurred! Code: 2019062402291944a7eb5e

JOIN THE CLUB TODAY!

Oops, an error occurred! Code: 20190624022919aa70b3cb

 

Meer mogelijkheden voor sponsoring