Steun jong toptalent en inspireer uzelf en anderen!

“Slagwerkers zijn buitengewone mensen”, kopte het Eindhovens Dagblad. Ze zien er uit als topsporters als je ze ziet spelen op ontelbaar veel instrumenten tegelijk. Eigenlijk kan je overal geluid mee maken tot aan je eigen lichaam. ‘Bodypercussion’ noemen de slagwerkers dat.

Club TROMP

Het TROMP slagwerkconcours en -festival wordt al jarenlang zeer gewaardeerd. Om ook naar onze subsidiënten onze waarde en continuïteit te kunnen blijven bewijzen, doen wij een beroep op ondernemingen die cultuur in Eindhoven een warm hart toedragen. Met uw support krijgt jong toptalent de kans het beste uit zichzelf te halen en geeft u ons de slagkracht om jong toptalent een podium te blijven bieden in Eindhoven.

Als blijk van waardering biedt het TROMP slagwerkconcours en -festival u graag betekenisvolle tegenprestaties aan. Daartoe hebben we Club TROMP opgericht, een serie netwerkgelegenheden met de fijnste cross-overs tussen slagwerk, elektronische muziek, jazz, pop en nieuwe geluiden. We speuren daarvoor naar de meest spannende plekken van de stad en gaan nieuwe samenwerkingen aan met zowel bestaande als nieuwe initiatieven in Eindhoven. Bij Club TROMP ontmoet u dan ook trotse Eindhovenaren, influencers, creatieven en gedreven ondernemers.

Naast netwerkgelegenheden en relatie-uitjes bieden we graag mogelijkheden aan om in combinatie met een Club TROMP lidmaatschap méér uit uw support te halen, voor u en voor ons. Zo haalt u met onze slagwerkers van topniveau een onvergetelijk teambuilding- of relatie-event in huis.

 

"Nieuwe invalshoeken, andere gesprekken en verrassende elementen zijn immers de basis voor innovatie. Samen maken we toekomst."

We zijn trots dat Joanknecht sinds 2018 het TROMP slagwerkconcours en -festival ondersteunt en zo een steentje bijdraagt aan de talentontwikkeling van jonge internationale slagwerkers. Gasten van het zeventig jaar Joanknecht jubileumfeest Festival onder de Sterren kregen al een klein voorproefje.

"Wij vinden het belangrijk dat talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen", aldus Joanknecht, een organisatie die een aaneenschakeling van talenten is die kennis en vaardigheden aan elkaar overbrengen.

>> Lees meer over de samenwerking met JoanKnecht.

Agenda

Club TROMP #4

Breaking Views

donderdag 12 september 2019
17.30 inloop | 17.45 - 18.45 TROMPTalk & optredens | borrel tot 19.30

Warehouse of Innovation, Eindhoven

In deze Club TROMP editie deelt Dominique Vleeshouwers in een inspirerende TROMPTalk hoe hij succesvol nieuw terrein en een nieuwe markt op wist te zoeken als initiatiefnemer van Marching & Breakin’ met de wereldwijd beroemde breakdancers van The Ruggeds. Samen met TROMP 2016 winnaar Emil Kuyumcuyan geeft hij ook korte optredens uit de show die daarna langs Brabantse zalen gaat touren.

We zijn verheugd nu te kunnen aankondigen dat we deze keer te gast zijn bij het Warehouse of Innovation, een arena voor vragen en oplossingen rondom Smart City, Health, Energy, Food en Mobility. We ontvangen u graag voor een drankje in deze bijzondere locatie in het voormalige V&D pand op de hoek van Rechtestraat 8 in Eindhoven.

adres & route

JOIN THE CLUB TODAY!

CLUB TROMP Lidmaatschap

 • Inspireer uzelf en/of uw relaties bij Club TROMP: netwerkbijeenkomsten met korte, maar spannende muzikale cross-overs en een ‘TROMPTalk’ die een aantal keren per jaar plaatsvinden in bijzondere locaties in Eindhoven.
 • Geef uw eigen ‘TROMPTalk’: vertel uw verhaal op de website en social media van TROMP.
  De meest aansprekende verhalen maken kans op een live TROMPTalk tijdens Club TROMP.
 • Toegang tot de feestelijke Opening Night en de Finale van het TROMP slagwerkconcours en -festival in november 2020.

Lidmaatschap voor max. 6 personen: 1 jaar € 1.500 (t/m 2020) / 2 jaar € 2.500 (t/m 2021)

Exclusief voor ZZP & kleine ondernemers (< 3 fte):

1 persoon: 1 jaar € 290 (t/m 2020) / 2 jaar € 500 (t/m 2021)
2 personen: 1 jaar € 480 (t/m 2020) / 2 jaar € 900 (t/m 2021)
3 personen: 1 jaar € 670 (t/m 2020) / 2 jaar € 1.250 (t/m 2021)

* Goed nieuws! Een Club TROMP Lidmaatschap brengt een vergroting van het netwerk, uitjes voor relatiemanagement, zichtbaarheid, associatie met creativiteit, innovatie en topprestaties én een aftrekpost voor de winst en de btw!


CLUB TROMP Lidmaatschap
& sponsor TROMP

 • Ga zelf ‘aan de slag’ met medewerkers en/of relaties in Drum je vrij!, een actieve en verbindende workshop door topslagwerkers in een taal die iedereen kan spreken en begrijpen: ritme! In overleg een dag te boeken voor bijvoorbeeld teambuilding of een relatie-event.
 • Toegang voor uw medewerkers en relaties en/of hun partners tot de feestelijke Opening Night en de Finale van het TROMP slagwerkconcours en -festival in november 2020. (gegarandeerd 20, meer in overleg)
 • Gebruik van het partnerlogo van TROMP voor eigen communicatie- uitingen.
 • Vermelding op de website van TROMP en in het tweejaarlijkse programmaboek tijdens het TROMP concours en festival.

Inclusief Club TROMP Lidmaatschap voor max. 12 personen, 1 jaar: € 5.000 (t/m 2020) / 2 jaar: € 7.500 (t/m 2021)


CLUB TROMP Lidmaatschap
& VIP sponsor TROMP

 • De beste slagwerkers ter wereld op uw eigen locatie!
  TROMP winnaar(s) geven een exclusief optreden en een inspirerende TROMP Talk op uw eigen (gekozen) locatie. Zij kunnen letterlijk overal muziek mee en op maken, niet alleen op trommels of hun eigen lichaam maar ook op (uw) steigers, deuren of trappenhallen. Dat blijft iedereen bij én levert mooi beeld en content op voor uw eigen gebruik.
 • Toegang voor uw medewerkers en/of hun partners en relaties tot de feestelijke Opening Night en de Finale van het TROMP slagwerkconcours en -festival in november 2020. (gegarandeerd 30, meer in overleg).
 • Gebruik van een partnerlogo op maat van TROMP voor eigen communicatie- uitingen.
 • Een eigen pagina op de website van TROMP en in het tweejaarlijkse programmaboek tijdens het TROMP concours en festival.

Inclusief een onbeperkt Club TROMP Lidmaatschap vanaf € 10.000 per jaar.


 

Kennis maken

U kunt zich ook hier aanmelden om vrijblijvend kennis met ons te maken bij de komende editie van Club TROMP:

* indicates required

Foto's Club TROMP 9 november 2018

 

Foto's Club TROMP 6 september 2018

 

Foto's Club TROMP 29 maart 2018